06-19925423 info@voedingsadviesbureau-puur.nl

Afspraken en verhindering

Afspraken maken

Het is gemakkelijk om een afspraak te maken bij Voedingsadviesburea PUUR. Dit kan per telefoon, via e-mail of met het contactformulier op de website. Op het moment is er geen wachtlijst, dus u kunt op zeer korte termijn terecht. De consulten vinden, op afspraak, zowel tijdens kantooruren als s avonds plaats. U wordt verzocht bij het eerste consult uw legitimatiebewijs, zorgverzekeringspas en de verwijzing mee te nemen.

Huisbezoek

Indien het voor u niet mogelijk is om naar de praktijk toe te komen, dan kunnen we een afspraak voor bij u thuis maken. Ik kom dan naar u toe. Voor het huisbezoek wordt wel een toeslag berekend. Indien uw arts het noodzakelijk acht dat de dieetbehandeling bij u thuis plaatsvindt, kan dit aangegeven worden op de verwijzing. Deze kosten worden dan ook door uw zorgverzekeraar vergoed.

Verwijsbrief

U kunt hier uw verwijsbrief downloaden en uitprinten. Indien u op uw eigen initiatief graag begeleiding van een dietist zou willen en dit vergoed wilt krijgen, kunt u deze verwijsbrief meenemen naar uw arts. U wordt verzocht de ingevulde en ondertekende verwijsbrief bij het eerste consult mee te nemen.

Verhindering

Als blijkt dat een gemaakte afspraak niet door kan gaan, kunt u deze altijd tijdig telefonisch verplaatsen of afzeggen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Indien u een afspraak niet 48 uur (twee werkdagen) voor deze plaatsheeft annuleert, is Voedingsadviesbureau PUUR genoodzaakt de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen. U ontvangt dan een factuur. De kosten van een niet-geannuleerd consult worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Consult bij PUUR?

Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Vergoedingen

In 2017 is dieetadvisering weer voor 3 uur in de basisverzekering opgenomen!
Bekijk de vergoedingen.